Ferie og sygdom

Barnets sygdom:

Vi henviser til de generelle anbefalinger fra sundhedsstyrelsen – sygeboern.dk

Er barnet syg, skal det holdes hjemme, – dels af smitterisiko for de andre børn og os, dels for barnets egen skyld. Det er vigtigt for os, at alle børn trives i dagplejen. Er barnet for sløjt til at deltage aktivt, bør det blive hjemme hos mor og far, som er de bedste i verden til at give den rette omsorg;-)

Sygdom kommer altid ubelejligt, men ved fælles indsats kan vi måske holde det på et minimum. Generelt skal børn være feberfrie et døgn inden det kan komme i dagpleje. Ved diarre skal der have været normal afføring inden barnet kan modtages igen. Ved opkast kan der gå op til 2 døgn før smitterisikoen er ovre.

Hvis I er i tvivl, kan I altid kontakte os inden I kommer, og ellers er et godt råd, at lade tvivlen komme barnet til gode.

 

Vores sygdom:

Ved vores sygdom, skal I som udgangspunkt selv kunne forestå pasning. Vi har dog 2 godkendte vikarer tilknyttet dagplejen, så det vil være sjældent, at dette bliver tilfældet.

 

Ferie:

Ved vores ferie er dagplejen lukket. Vi forsøger at planlægge vores ferie i god tid, så I har mulighed for at finde alternativ pasning, såfremt I ikke selv kan holde ferie samme tid. Ferieplan udleveres hvert år i december.